Telefon: 031.405.12.26
Email: contact@dentflorproactiv.ro
Localizare: Sos. Pantelimon nr. 354, Sector 2, București

CABINET STOMATOLOGIC PANTELIMON, BUCURESTISERVICII STOMATOLOGICE PANTELIMON

DENTFLOR PROACTIV PANTELIMON, BUCURESTI

Medicii din cadrul cabinetului stomatologic DENTFLOR PROACTIV Pantelimon, specialişti în toate ramurile medicinei dentare, fiecare în parte fiind un depozitar al secretelor „Ştiinţei Zâmbetului”, printr-o cooperare interdisciplinară exemplară asigură rezultate uimitoare.

Specialistii DENTFLOR PROACTIV va sunt in permanenta aproape, urmarind pas cu pas atingerea obiectivelor dumneavoastra in materie de sanatate si estetica dentara. La cabinetul de ortodontie si implantologie DentFlor ProActiv Pantleimon, medicii sunt tot timpul cu zambetul pe buze. Aici, credem ca pacientii multumiti sunt adevarata carte de vizita pentru o clinica dentara.

Cabinet stomatologic Pantelimon

Ortodontie

Ortodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu indreptarea (corectarea) pozitiilor dentare (malformatiilor dentare), prin intermediul aparatelor dentare.

Implantologie

Odontologia este ramura stomatologiei care se ocupa cu tratamentul și reconstituirea patrimoniului dentar pierdut din varii motive.

Stomatologie generala

Alegeti cu incredere cabinetul stomatologic DENTFLOR PROACTIV pentru orice operatiune de stomatologie generala. Veti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret si 17 ani de experienta!

INFORMATII SI PROGRAMARI TELEFONICE: 031.405.12.26

Servicii stomatologice Pantelimon ORTODONTIE

DENTFLOR PROACTIV BUCUREST

Un zâmbet frumos este rodul tratamentului ortodontic de succes dar pentru a se ajunge la acest rezultat sunt necesare mai multe etape care trebuie parcurse pas cu pas.

Tratamentul ortodontic este un proces biologic complex care include modificări ale oaselor maxilare, faciale și ale țesuturilor moi pe măsură ce dinții sunt mișcați în noile poziții.

Tratamentul ortodontic nu este o soluție rapidă. Acesta începe întotdeauna cu o examinare minuțioasă a dinților, a buzelor și a întregului aspect facial, sunt necesare radiografii si fotografii de diagnostic. Din aceste informații detaliate medicul ortodont dezvoltă un plan de tratament personalizat.

https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/ortodontie.jpg
https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/ortodontie2.jpg

Aparate dentare fixe (metalice)

Aparatele fixe sunt acele dispozitive care se aplică pe dinţi de către medicul specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială pentru a trata anomaliile dento-maxilare şi pot fi înlăturate tot de către acesta, la finalul tratamentului ortodontic.

Este cel mai des întâlnit tip de aparat, brackeții sunt fabricați din diverse aliaje metalice inoxidabile, așadar se văd cu ușurință. Cu toate acestea, aparatul fix metalic are o serie de avantaje demne de luat în considerare:

 • durata de tratament mai scurtă
 • brackeții sunt mai micuți si jenează mai puțin
 • costurile sunt mai mici
 • singurul dezavantaj al acestui tip de aparat este dat de aspectul estetic (brackeții sunt vizibili pe dinți)

Aparat dentar fix (safir)

Este apărut mai recent, acesta are brackeții dintr-un safir înalt prelucrat și șlefuit, ceea ce îl face să fie transparent, fiind cel mai fizionomic bracket de pe fața vestibulară a dinților.

 • acest tip de aparat are o durată de tratament mai lungă față de cel metalic
 • marele avantaj este acela de a fi foarte putin vizibil
 • brackeții din safir se pot sparge mai ușor și au colțuri mai ascuțite, ceea ce creează un oarecare disconfort la început, în comparație cu aparatul simplu metalic.
pret aparat dentar sector 1
https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/linguale.jpg

Aparate dentare linguale

Sunt de mai multe feluri, în funcție de producători, dar în mare se ghidează după aceleași principii: STb sau Incognito.

 • sunt cele mai estetice aparate, ele nu se văd absolut deloc, brackeții fiind poziționați pe partea din spate a dinților (fața dinspre limbă) a dinților
 • datorită poziționării survine și marele dezavantaj al lor: jenează destul de mult limba și vorbirea in primele zile de purtare, apoi intervine obișnuința.
 • un alt minus al acestor aparate ar fi igiena mai dificilă: brackeții sunt mai greu de văzut chiar și de către purtător și astfel mai greu de curățat.

Disjunctorul

Este un aparat fix adițional, care este utilizat atunci când maxilarul este mult îngustat, rolul său fiind acela de a expansiona rapid arcada superioară pentru a face spațiu unor dinți sau pentru a corespunde cu arcada inferioară.

Întotdeauna acest aparat este urmat de un aparat fix clasic care va continua alinierea dintilor in spatiul creat și definitivarea ocluziei corecte.

Disjunctorul se cimentează pe molari si premolari, având partea activă reprezentată de un șurub median imediat sub bolta palatină.

https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/disjunctor.jpg

INFORMATII SI PROGRAMARI TELEFONICE: 031.405.12.26

Servicii stomatologice Pantelimon IMPLANTOLOGIE BUCURESTI

DENTFLOR PROACTIV BUCURESTI

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar reprezinta metoda de inlocuire a unui dinte lipsa (indiferent de motiv). Este o radacina artificiala plasate in osul mandibular sau cel maxilar. Implantul este format dintr-o culoare alba, o parte de legatura cu surubul si surubul cu rol de radacina.

Cine poate apela la un implant dentar?

Servicii stomatologice Pantelimon: Oricine poate apela la un implant dentar, limitele se afla in randul copiilor si al adolescentilor unde cresterea dintilor nu s-a finalizat.

implant dentar sector 1
https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/implant2.jpg

Cat dureaza o astfel de interventie? Cat de dureroasa este?

Durata unei interventii de acest tip este diferita in functie de nevoia pacientului, insa poate incepe de la 50 de minute, dar se poate ajunge si la mai mult de atat.

Servicii stomatologice Pantelimon: Implantul dentar nu este o metoda dureroasa. Se efectueaza sub anestezie locala, deoarece astfel medicul se afla in permanenta comunicare cu pacientul. La cererea speciala se poate folosi o anestezie intravenoasa (cazuri exceptionale).

Ce trebuie sa fac pentru a incepe metoda de inlocuire a unui dinte?

Cabinetul Stomatologic DentFlor ProActiv Pantelimon, Bucuresti solicita pacientilor sa se prezinta cu o radiografie panoramica recenta si cu un buletin de analize care sa contina: Hemoleucograma, Glicemie, Calcemie, ColesterolTimpi de sangerare, Timpi de coagulare, Acid uric, Uree, VSH.

Cum aleg cel mai bun implant dentar?

Implantul dentar se stabileste impreuna cu medicul stomatolog. Cazurile sunt unice, iar aceasta alegere se face doar in urma unui consult special. In functie de nevoia dumneavoastra medicul poate decide ce implant este necesar.

Implantul dentar trebuie schimbat la o perioada de timp?

Rareori implantul dentar nu se integreaza in os, insa un control la o perioada de timp stabilita in prealabil cu medicul stomatolog, poate prevenii orice fel de problema dentara, nu doar cele legate de un implant dentar.

Ce tip de implant dentar va putem pune la dispozitie?

 • Implantul dentar NOVA cu bont proteic. PROMOTIE: 1750 RON
https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/implant3.jpg

INFORMATII SI PROGRAMARI TELEFONICE: 031.405.12.26

SERVICII STOMATOLOGICE PANTELIMONServicii stomatologice Pantelimon

DENTFLOR PROACTIV BUCURESTI

Cabinetul stomatologic DentFlor ProActiv abordeaza toate specialitatile stomatologice, oferind un tratament complet si complex folosind materiale si tehnici de ultima generatie.

Consultatia la prima vizita in Cabinetul stomatologic DentFlor ProActiv cuprinde:

 • completarea foii de observatie prin care informati medicul cu privire la starea de sanatate, atat din punct de vedere dentar cat si general.
 • examinarea facuta de medic prin care va sunt aduse la cunostinta necesitatile terapeutice. Veti putea vizualiza fiecare problema dentara pe masura ce va este aratata de catre medic cu ajutorul camerei intraorale, pe ecranul LCD al unitului dentar in timpul examinarii.
 • intocmirea planului de tratament si informarea dumneavoastra asupra costului estimativ al tratamentului.
https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/stomatologie-generala.jpg
https://www.dentflorproactiv.ro/wp-content/uploads/2021/05/interventii.jpg

Interventii practicate:

 • profilaxie dentara: indrumari privind igiena orala, controlul placii bacteriene, detartraj cu ultrasunete si periaj profesional, air-flow, sigilarea santurilor si fosetelor, fluorizari;
 • odontoterapie: tratamentul hipersensibilitatii dentare, cariilor si complicatiilor ei, obturatii fizionomice fotopolimerizabile;
 • cosmetica dentara: tratamente de albire, fatetari ceramice si de compozit;
 • endodontie: tratamentul gangrenelor pulpare, pulpitelor, retratamentul, obturatii radiculare;
 • parodontologie: profilaxia afectiunilor gingivale, tratamentul gingivitelor si parodontopatiilor;
Cabinet stomatologic

Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre serviciile noastre la una din modalitatile de contact afisate mai jos:

INFO LEGAL
PROGRAM
Cabinet Stomatologic Pantelimon Bucuresti
APEL TELEFONIC