Telefon: 031.405.12.26
Email: contact@dentflorproactiv.ro
Localizare: Sos. Pantelimon nr. 354, Sector 2, București

Implant dentar Pantelimon - Cabinet stomatologic Bucuresti

Implant dentar Pantelimon

Implant dentar PantelimonImplant dentar Pantelimon: Dentflor Proactiv este un cabinet stomatologic situat in Pantelimon, Bucuresti care vine in intampinarea pacientilor sai cu o echipa de medici specializati, cu o vasta experienta de peste 17 ani in intreg domeniul afectiunilor stomatologice.

In functie de nevoile individuale aferente fiecarui pacient, medicii stomatologi specialisti din cadrul cabinetului stomatologic Dentflor Proactiv Bucuresti vin in intampinarea dumneavoastra cu o paleta diversificata de servicii stomatologice la cele mai inalte standarde: ortodontie, estetica dentara, implantologie si stomatologie generala.

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim cu exactitate care sunt cerintele pietei si incercam prin intreaga activitate pe care o prestam sa le raspundem cat mai bine, de fiecare data, bucurandu-ne de fiecare zambet perfect venit din partea clientilor nostri.

Prin serviciile stomatologice de implantologie (Implant dentar Pantelimon) oferite in cadrul cabinetului stomatologic din Pantelimon, Bucuresti, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine pacientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta de peste 17 ani, ci si responsabilitatea fata de fiecare interventie in parte, oferindu-va servicii personalizate de inalta calitate.

 

De ce sa alegeti DentFlor ProActiv pentru implant dentar?

Implant dentar Pantelimon: Cabinetul stomatologic DENTFLOR PROACTIV inseamna siguranta, confort si incredere! Un doctor stomatolog de succes face tot posibilul pentru a obtine multumirea pacientilor. Un dentist bun inseamna dedicare, calitate si promptitudine! Pentru medicul stomatolog Dr. Florescu Gabriela fiecare pacient este la fel de important si tratat in mod special. Un dentist bun inseamna loialitate si grija fata de pacienti si parteneri!
Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

Implant dentar Pantelimon: Etape

Ca regula de baza, tratamentul prin implant dentar are 2 mari etape distincte:

  • Etapa chirurgicala: presupune introducerea implantului in interiorul osului cu rol de a inlocui dintii absenti. Vom crea astfel o radacina artificiala. Dureaza aproximativ 1-3 luni, in functie de tipul implantului dentar, timp in care pacientul asteapta integrarea in os a implantului.
  • Etapa protetica: in care se descopera implantul si in care se realizeaza lucrarea definitiva propriu-zisa pe care pacientul o va vedea in cavitatea orala. Aceasta dureza aproximativ o luna.
  • Sunt situatii in care tratamentul se poate face si intr-o singura sedinta. Un astfel de tratament se preteaza numai in anumite cazuri clinice pe care medicul le va expune pacientului.

Cabinetul stomatologic DentFlor ProActiv Pantelimon ofera servicii de implantologie (Implant dentar Pantelimon) dupa cum urmeaza: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

 

Care este durata de viață a unui implant dentar?

In ultimii 7 ani terapia cu implanturi a facut salturi tehnologice si progrese extraordinare, motiv pentru care rata de success a ajuns la 97-98 % pe o perioada de 10-15 ani. Literatura de specialitate confirma faptul ca, daca un implant are o durata de viata de 10 ani dupa ce s-a realizat lucrarea protetica finala este un succes absolut. Cu toate aceste sunt insa si situatii foarte rare cand implantul nu se integreaza in os. Nu este niciun fel de problema atata timp cat se respecta protocolul: implantul trebuie indepartat si asteptata vindecarea, dupa care se poate incerca un alt tip de implant sau se opteaza pentru un tratament alternativ, eventual classic, conventional – Implant dentar Pantelimon.

Cabinet stomatologic

Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre serviciile noastre la una din modalitatile de contact afisate mai jos:

INFO LEGAL
PROGRAM
Cabinet Stomatologic Pantelimon Bucuresti
APEL TELEFONIC